Știi că te ridici de la masă ca să dansezi când începe melodia aia. Sau că ți se face dor de mare în plină decembrie. Și că te trezești pe Autostradă vineri seara, deși aveai în plan să te odihnești în weekend. Sau că dansezi la Corbu în tălpile goale, după ce ai preluat controlul pe dj-ială. Sau că mergi spre Piața Romană și-ți cântă în cap: “Bănuiesc că se vede cu altul, dar deocamdată nu-i problema mea!”.

OCS e adolescența noastră și mii de ore pe repeat. Sunt Ora opt și Copilul Rebel, preferatele noastre. E biletul nostru de mare, bere și hai, mă, joi la un OCS, să cântăm ca demenții. Pe Amariei îl cunoaștem de pe interneți. Și el pe la noi la fel. Deci, șanse reale de o relație perfectă, că, na, așa începe. De prietenie, de făcut bine, de urlat în primul rând la concerte și de vorbit despre fotbal, deși ține cu Craiova, of.

  1. Ce înseamnă pentru tine “să faci bine”?

Cred că e cumva un moment de renunțare la sine, plus un efort pentru cineva din exterior. Fără promisiunea unei recompense. Deci, no pressure, toți facem bine 😉 (și cu asta, cred că am stricat tot interviul…)

  1. Când ai făcut ultima oară bine? În ce-a constat?

Cred că acum 2 zile. Am ridicat un plastic de pe jos și l-am aruncat la un coș de gunoi (nu, nu era plastic / glass etc)

  1. Când ți s-a făcut ultima oară bine? Care a fost?

A venit bunul meu prieten, Robert, și a hrănit pisica, cât eram la concerte prin țară. Acum vreo săptămână. Deci se poate 😉

  1. 3 calități pe care crezi că le au #aiabuni

Empatie. Bun simț. Generozitate. Asumare. Viziune. Și cred că mai sunt.

  1. Dacă ai avea o super-putere, care ar fi ea? Cum ai folosi-o să faci bine?

La întrebarea asta mi-e foarte greu să răspund serios. Serios.

  1. Poți să schimbi o zi din viață – să nu mai existe – ce zi ai schimba? (Colectiv, atentatele de la 11 septembrie, orice zi, poate să fie și din viața personală).

Cred că aș schimba ziua a 7-a.

  1. De ce să mergem la vot?

Pentru că nu mai suntem maimuțe. Cred. Și sper.

  1. Un sfat mișto primit de la bunica / bunicul (sau cineva drag din copilărie).

Să nu minți. Să nu îți schimbi convingerile. Mama. Ambele, de la mama (a doua, după ce îi zisesem, prin clasa a 5-a, citez “Mama, dacă fata aia ține cu Dinamo, pot și io să țin cu Dinamo și nu cu Craiova?) – Da, deci îmi plăcea de fata aia – și… cine ține cu Dinamo?!

  1. Ce obiceiuri sănătoase ai?

Nu prea am. Încerc să gândesc. Dar nici ăla nu garantez că ar fi prea sănătos.

  1. Cum ar suna un discurs al tău „Hai să facem bine” ținut în iad?

Nu cred în iad, cum nu cred nici în discursuri.

Întrebare bonus: Și, ai divorțat? :)))) (asta după ce îi căutam mailul pe google, dar se pare că oamenii, mă rog, fetele, se interesează mai mult de vârsta și dacă Amariei e însurat. Ni se pare corect). 

Mhm. Și aș face o din nou, dacă ar fi cazul.

 

 

Tags:

Leave a Reply