– Auzi, Florin? Noi suntem Clau și Gret, facem bine, facem spam, știi focile, planeta, depresia, viața, problemele, long story short ne faci onoare să ne cânți că ai o voce, Doamne, ce, voce ne dai un interviu scurt și simpatic?
– Da, mă, clar, ce tare, foarte frumos, bravo, minunat, excepțional.
1 săptămână mai târziu:
– Băi, am rătăcit mailul, bine, nici n-am avut timp, dar am rătăcit mailul.
1 săptămâna mai târziu:
– Deci, da, v-am scris ca să vă anunț că o să vă scriu!
1 săptămâna mai târziu:
– Și? Ce mai faceți? Vă scriu acest mesaj ca să vă asigur că vă scriu!1 săptămâna mai târziu nici nu mai voiam să ne răspundă la întrebări, că ne plăcea jocul ăsta :)))

Doamnelor și domnilor, bunici și rude, cei 3 fani ai noștri și cei un miliard ai lui, el este Florin Risteeeeei, #alabun și vrem să ne lăudăm cu el acuuuum! 💃

 

1. Ce înseamnă pentru tine “să faci bine”?
Dacă ar fi să rezum în cea mai scurtă definiție proprie, cred că ar suna așa: a face bine este actul pe care îl faci în mod voit pentru a provoca un sentiment pozitiv persoanei de lângă tine.
2.  Când ai făcut ultima oară bine? În ce-a constat?
Daca e s-o gândesc într-un mod personal, cred că ultima oara am făcut un bine acum câteva zile, când mi-am ascultat un prieten la un pahar de vorbă, iar a doua zi i-am oferit o soluție pentru o problemă discutată.

Daca e s-o gândesc la scară un pic mai macro, încerc să fac un bine la finalul fiecărei cântări, de peste 2 ani, cu urarea: ”nu vă mai uitați la televizor și verificați-vă informațiile din mai multe surse credibile.”. Totuși, aici cred că e un pic subiectivă percepția despre bine, însă intenția cu siguranță e una pozitivă, în urma experiențelor mele.

Foarte bună întrebarea, aș mai putea scrie 2 paragrafe :))
3. Când ți s-a făcut ultima oară bine? Care a fost?
N-aș putea cuantifica lucrurile astea neapărat, fiindcă sunt o persoană pozitivă și îmi place să cred că în jurul meu atrag oameni cu aceeași gândire. Pragmatic vorbind, mi-a adus un prieten un pepene acum 3 zile, din proprie inițiativă. Așa bine mi-a făcuuut … :)))
4. 3 calități pe care crezi că le au #aiabuni
Toleranți, pozitivi, profesioniști.
5. Dacă ai avea o super-putere, care ar fi ea? Cum ai folosi-o să faci bine?
M-am gândit de multe ori la întrebarea asta, însă niciodată n-am putut să mă hotărăsc. Nu știu cum s-ar schimba lucrurile și mentalitatea dacă aș avea o super-putere, nu știu care ar mai fi reperele. Însă, dacă aș putea, aș arunca cu praful sincerității pe întregul glob.
6. Poți să schimbi o zi din viață – să nu mai existe – ce zi ai schimba? (Colectiv, atentatele de la 11 septembrie, orice zi, poate să fie și din viața personală).
Asta ar însemna să mă joc puțin de-a Dumnezeu și eu cam sunt adeptul hazardului. Orice nenorocire pe care ai alege-o să fie ștearsă, la primul gând, se poate traduce într-un alt deznodământ, poate la fel de dăunător, și nu vreau să port responsabilitatea schimbării destinului. Ăsta ar fi răspunsul un pic mai filosofic.

Au trecut deja 5 minute și încă nu mă pot decide la una singura. Renunț 😀
7. De ce să mergem la vot?
Oooooo, votul. E singura noastră ”armă” democratică. Totuși, unii zic că dacă ar conta, nu ne-ar mai lăsa să votăm. Speranța moare ultima, așa-i? HAI LA VOT!
8. Un sfat mișto primit de la bunica / bunicul (sau cineva drag din copilărie).
Nu stiu dacă neapărat sfat într-un mod direct, dar de la mama am învățat să am opinii argumentate și filtru personal. Asta s-a întâmplat în momentul în care mi-a spus la examenul de bacalaureat că nu este nevoie să învăț ce crede altcineva despre o anumită operă literară. Ci s-o învăț cât de bine pot, s-o trec prin filtrul personal, s-o înțeleg și s-o comentez din punctul meu de vedere.
9. Ce obiceiuri sănătoase ai?
Mi-ar placea să scriu și aici un paragraf, dar nu prea am :)) Însă duc o viață echilibrată, îmi place să cred, și fac cam tot ce-mi place, uneori indiferent de consecinte, dar mă gândesc din ce în ce mai serios să am și obiceiuri necesare celor peste 30 ani (am auzit de la prieteni) 😀
10. Cum ar suna un discurs al tău „Hai să facem bine” ținut în iad? Și ce melodie le-ai cânta? 🙂
Nu cred nici în rai, nici în iad, însă l-aș lua pe ăla mic și roșu, cu coarne negre, l-aș pune în fața unei oglinzi și i-aș pune piesa ”Man in the mirror” :))
Bonus: Încă o poză cu Florin, că nu ne-am putut decide! ☀
P.S. Dăm un pepene pentru mobilizare, zi-ne unde să-l livrăm (sau să rugăm pe cineva să-l livreze, știi că fetele nu pot căra și tăia pepeni, nu se cade) :))

Leave a Reply